TheraPYR4Dogs

Gedrags- en Orthomoleculaire therapie voor honden

Home

Posted on 24 mrt 2013 Reacties uitgeschakeld voor Home

Logo therapyr4dogs op zwarte achtergrond gr

Welkom bij TheraPYR4Dogs, holistische praktijk voor Orthomoleculaire therapie, Shiatsu therapie, Gedragstherapie en BAT-trainingen voor honden!

Mijn praktijk is in eerste instantie opgestart voor gedragstherapie bij honden. Hierbij help ik u als hondeneigenaar om een beter inzicht te krijgen in het gedrag van uw hond en eventuele gedragsproblemen op de juiste wijze aan te pakken en indien mogelijk op te lossen. Ik bied ondersteuning aan om het ongewenste gedrag van uw hond om te buigen van probleemgedrag naar gewenst gedrag.

Een leuk hondenleven en een goede relatie met uw hond staan hierbij centraal.Dit alles gebeurt op een positieve trainingswijze. U leert beter om te gaan met uw probleemgevende hond, u zult uw hond beter begrijpen en ik leer u onder begeleiding wat u zelf kunt doen om het gedrag in betere banen te leiden zodat het voor u en uw hond allemaal een stuk aangenamer wordt.

Omdat geest en lichaam onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn kijk ik verder dan alleen gedrag, veel gedragsproblemen hebben een relatie met een hond die fysiek en mentaal niet in balans is. Om deze reden is mijn praktijk uitgebreid met Orthomoleculaire therapie, Shiatsu therapie en maak ik gebruik van de Lecher-antenne om zo naar het totaalplaatje van de individuele hond te kijken.

De naam TheraPYR4Dogs is deels afgeleid van de Pyreneese Berghond waar ik al jaren liefhebber en eigenaar van ben, dit wil echter niet zeggen dat TheraPYR4Dogs er alleen voor dit ras is maar uiteraard voor alle honden.

Aangesloten bij de NVGH ( lidnr. 1343 ), Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden.